Risskov, Aarhus

Generationsskifte og salg

Sælg? – Sælg ikke?

Generationsskifte eller salg af din virksomhed er en meget stor beslutning, der kræver lange overvejelser og ofte tager år at forberede. Har du brug for hjælp, står vores dygtige revisorer klar med kompetent og personlig rådgivning.

Generationsskifte

Ordet generationsskifte dækker over mange ting. Der er tale om et generationsskifte, når søn eller datter efterfølger far eller mor, men teknisk set taler man også om generationsskifte, når en medarbejder eller en helt tredje aktør træder ind i ejerkredsen i en virksomhed.

learn more

Salg

Generationsskifte eller salg af din virksomhed er en meget stor beslutning. Det kræver mange overvejelser og tager ofte år at forberede, før virksomheden er helt klargjort til salg eller et såkaldt generationsskifte.

learn more

Overdragelse

Det er derfor vigtigt at planlægge et generationsskifte eller salg i god tid – ofte år før det skal effektueres. På den måde kan overdragelsen ske så skånsomt som muligt med hensyn til både økonomiske og mere personlige elementer.

learn more

Spørgsmål og svar

Generationsskifte og salg rejser mange spørgsmål. Er din virksomhed klar til et generationsskifte? Hvor meget er virksomheden værd og kan den overhovedet sælges? Findes den nye leder i virksomheden, eller skal vi lede eksternt? Hvordan bliver din økonomiske situation efter salget?

REVISORHUSET besvarer dine spørgsmål, giver dig gode råd og hjælper dig med at finde frem til den optimale løsning for netop din situation. Samtidig kan vi hjælpe med at knytte de rigtige kompetencer til processen – eksempelvis uafhængig juridisk eller økonomisk rådgivning.

REVISORHUSET kan  hjælpe dig med    løsningsmodeller

Overblik over de forskellige løsningsmodeller
En kompetent sparringspartner med specialviden om både jura og økonomi
Rådgivning under hele planlægningsforløbet, så du opnår optimale økonomiske vilkår
Rådgivning om hvordan du sikrer en fortsat positiv udvikling af virksomheden efter overdragelsen

Går du og overvejer salg eller generationsskifte, så kontakt Gert på direkte tlf. 86 186 157 for et uforpligtende møde. 

Skriv til Gertnew linkSkriv til Gert