Risskov, Aarhus
7025 7710

Referencer

Sammen skaber vi værdi

Et par ord fra vores kunder

Vi kan til enhver tid fortæller jer, hvad REVISORHUSET kan gøre for dig og din virksomhed, men nogle gange har det større virkning at høre det fra andre, så kig med her.

Martin Munkholt, stifter og medindehaver af Munke VVS & Blik ApS

“Vi har været kunde hos REVISORHUSET i ca. 2 år. Vi benyttede tidligere et af de store revisionshuse, og der er en verden til forskel. Hos REVISORHUSET er man ikke blot en i mængden. Alle henvendelser – store som små – bliver behandlet med stor omhu. Man føler sig altid i trygge hænder og får altid et svar og en løsning, man kan bruge. Prisen blev også billigere, hvilket ikke er uvæsentligt. REVISORHUSET har også assisteret med selskabsændringer, så de favner bredt, og har altid en kritisk holding til om kunden nu også har det rigtige selskabs-setup. Vi er meget tilfredse med REVISORHUSET og kan klart anbefale dem til andre.”exercitation.

Boris Brorman Jensen, Arkitekt MAA


“REVISORHUSET rådgav mig i forbindelse med opstart af min virksomhed og har siden bistået med både bogføring, løn, regnskab og løbende rådgivning. Jeg føler mig taget alvorligt og opfatter REVISORHUSET som en værdifuld sparringspartner, der leverer personlig og skræddersyet service, så snart behovet opstår. Det giver overskud til at fokusere på de ting, jeg er god til. – Og så ved jeg ved sammenligning med andre små virksomheder i samme situation, at prisen for den nødvendige professionelle service og support er absolut konkurrencedygtig!” 

Trine Carstens, indehaver af NorTekst


“NorTekst har siden januar 2000 brugt REVISORHUSET til at udarbejde vores moms- og årsregnskaber. REVISORHUSET yder professionel, tryg og personlig rådgivning, og vi har derfor altid følt os meget godt taget vare på som kunde. Hvis vi har haft spørgsmål til vores regnskaber, får vi altid et klart og kompetent svar. Vi er meget tilfredse med at samarbejde med REVISORHUSET, og vi kan varmt anbefale deres professionelle ydelser til andre virksomheder”

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv til os her