Risskov, Aarhus

Referencer

Et par ord fra vores kunder

Vi kan til enhver tid fortæller jer, hvad REVISORHUSET kan gøre for dig og din virksomhed, men nogle gange har det større virkning at høre det fra andre, så kig med her.

Martin Munkholt, stifter og medindehaver af Munke VVS & Blik ApS

“Vi har været kunde hos REVISORHUSET i ca. 2 år. Vi benyttede tidligere et af de store revisionshuse, og der er en verden til forskel. Hos REVISORHUSET er man ikke blot en i mængden. Alle henvendelser – store som små – bliver behandlet med stor omhu. Man føler sig altid i trygge hænder og får altid et svar og en løsning, man kan bruge. Prisen blev også billigere, hvilket ikke er uvæsentligt. REVISORHUSET har også assisteret med selskabsændringer, så de favner bredt, og har altid en kritisk holding til om kunden nu også har det rigtige selskabs-setup. Vi er meget tilfredse med REVISORHUSET og kan klart anbefale dem til andre.”.

Boris Brorman Jensen, Arkitekt MAA


“REVISORHUSET rådgav mig i forbindelse med opstart af min virksomhed og har siden bistået med både bogføring, løn, regnskab og løbende rådgivning. Jeg føler mig taget alvorligt og opfatter REVISORHUSET som en værdifuld sparringspartner, der leverer personlig og skræddersyet service, så snart behovet opstår. Det giver overskud til at fokusere på de ting, jeg er god til. – Og så ved jeg ved sammenligning med andre små virksomheder i samme situation, at prisen for den nødvendige professionelle service og support er absolut konkurrencedygtig!” 

Trine Carstens, indehaver af NorTekst


“NorTekst har siden januar 2000 brugt REVISORHUSET til at udarbejde vores moms- og årsregnskaber. REVISORHUSET yder professionel, tryg og personlig rådgivning, og vi har derfor altid følt os meget godt taget vare på som kunde. Hvis vi har haft spørgsmål til vores regnskaber, får vi altid et klart og kompetent svar. Vi er meget tilfredse med at samarbejde med REVISORHUSET, og vi kan varmt anbefale deres professionelle ydelser til andre virksomheder”

John Henriksen, administrerende direktør hos SELO NORDIC A/S     

“Tilbage i maj 2007 startede vi SELO NORDIC A/S, der er et datterselskab til Hollandske SELO BV. Vi udvikler og leverer komplette proces- og pakkelinjer til hele den skandinaviske food og non-food industri.
Vi entrerede fra starten med REVISORHUSET, hvor vi benyttede deres kompetencer i forhold til bogføringsopgaver. Hurtigt udviklede vores samarbejde sig til også at indeholde rapportering af nøgletal til vores koncernøkonomi. Samarbejdet har udviklet sig hen over årene. Når der har været behov for yderligere kompetencer omkring økonomisk rådgivning, har vi der også kunnet få den nødvendige hjælp, vi har haft behov for.
Vi er af den opfattelse, at REVISORHUSET leverer værdi for pengene og kan derfor kun anbefale deres ydelser.”

Mariann Vang Christensen, direktør Vorrevang Projekt Group ApS og MAVC Holding ApS 

”Økonomisk rådgivning er en nødvendig ”mangesidet størrelse”. Bliver man trist og træt af ”tørre tal” og uforståelige love og forordninger? JA, normalvis!

Vi oplever med Anders og det øvrige hus netop det modsatte – man bliver glad og optimistisk, fordi rådgivningen er let forståelig i et sprog, som er håndterbart og anvendeligt.

Altid effektivt og kompetent løses opgaver, og spørgsmål besvares hurtigt – det giver os stor værdi i den daglige drift!
Vores bedste anbefalinger medgives!”

Andrew Davidson, ceo og founder af Akkurator IVS

”Som en mindre virksomhed, hvor man i forvejen har flere andre roller, er det rart, at man med ro i sinde kan overlade de helt besværlige og uoverskuelige poster til de flinke mennesker hos REVISORHUSET.

De er ikke blege for at svare på både stort og småt, og man føler sig taget seriøst, uanset hvor intetanende man til tider kan virke.”

Peter Grauert, indehaver af
PG Have- og anlægspleje

”REVISORHUSET har igennem flere år varetaget min bogføring, lønindberetning, skatteregnskaber samt bidraget med råd og vejledning på en ordentlig og sober måde.

De lever til fulde op til de forventninger, jeg har til et revisionsfirma.”

Michael Ahler, direktør hos Ahler Malerfirma ApS

”Jeg er rigtigt glad for samarbejdet med Anders og Gert fra REVISORHUSET. De er top professionelle, skarpe og får en til at føle, at man er i trygge hænder. God økonomisk rådgivning, og så er det dejligt, at man får et personligt forhold til dem.

Jeg er meget tilfreds som kunde der, og kan varmt anbefale dem til andre, som skulle have hjælp til deres virksomhed.”

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv til os her