Risskov, Aarhus

Service

Revisor til dit behov

Uanset om du har brug for assistance til at starte en ny virksomhed, udarbejde årsrapporter eller forstå kringlede skatteregler, står vi klar med en hjælpende hånd.

Hos REVISORHUSET har vi opdelt alle vores ydelser, så du som kunde selv kan afstemme dem med dit faktiske behov. Det betyder, at du kun betaler for præcis det, du synes er nødvendigt. Vores kernekompetence er udarbejdelse af regnskaber og revision, men vi arbejder så bredt, at vi også kan fungere som sparringspartnere for hele din virksomheds administration.

Du kan altså vælge at udlicitere alle virksomhedens økonomi- og revisionsopgaver til REVISORHUSET eller nøjes med at få os til at løse de opgaver, du ikke selv har tiden eller medarbejderne til. Vi kommer også gerne ud til dig og udfører opgaverne. Det eneste, du skal sørge for, er en plads til REVISORHUSETs medarbejder.

REVISION OG REGNSKAB

Relationsrevision betyder at vi ikke kun tager hensyn til regler og lovgivning, men også prioriterer at lære vores kunder godt at kende. Det giver en mere individuel rådgivning, hvor vi lytter til kundernes ønsker og inddrager deres kompetencer.

Læs mere
SKAT

Er du i tvivl om skattereglerne?
REVISORHUSET er altid opdateret med de nyeste love og regler inden for skatteområdet, og vi ved, hvad der kan betale sig for dig og for din virksomhed.

Læs mere
ØKONOMISK RÅDGIVNING

Vi søger altid efter optimale økonomiløsninger. Vi hjælper dig med at finde den ideelle løsning for netop din virksomhed og står altid klar med kompetent, ærlig og uafhængig økonomisk rådgivning.

Læs mere
GENERATIONSSKIFTE OG SALG

Generationsskifte eller salg af din virksomhed er en meget stor beslutning, der kræver lange overvejelser og ofte tager år at forberede.
Har du brug for hjælp, står vores dygtige revisorer klar med kompetent og personlig rådgivning.

Læs mere
OPSTART AF VIRKSOMHED

Der er mange ting, du skal overveje,  inden du starter en ny virksomhed, og det kan være næsten umuligt at overskue fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.
Vi hjælper med at finde den helt rigtige vej for dig.

Læs mere
BOGHOLDERI OG MOMS

Vi kender bogføringsloven – og vi er ikke bange for at bruge den. Hos REVISORHUSET får du hjælp til alt fra almindelig bogføring til lønindberetninger og moms, og vi kommer også gerne ud til dig.

Læs mere

Kendskab til mange brancher

Vores kunder repræsenterer mange forskellige brancher. Vidste du fx, at vi yder økonomisk rådgivning og udarbejder regnskaber for en række andelsboligforeninger? 

Kontakt os