Risskov, Aarhus

Skæve regnskaber

Skæve regnskaber

Har du skævt regnskabsår? Så kan du spare 20 % på dit regnskabshonorar, hvis du vælger REVISORHUSET. Et skævt regnskab giver din virksomhed frihed, så lad os hjælpe dig med at finde de rette løsninger til dig. 

Hos REVSIORHUSET er vi eksperter i tal og regnskaber, men vi sætter også fokus på mennesket. Vi leverer kvalitetsarbejde og har samtidig en intention om at have en tæt kontakt til vores kunder og indsigt i deres hverdag.

Skævt regnskab 
 med tryghed 
og nærhed

Jo bedre, vi kender din virksomhed, dine udfordringer og ønsker, desto bedre kan vi rådgive dig og skabe værdi.

Vi rådgiver dig ud fra vores stærke værdisæt – kvalitet, ærlighed, forventningsafstemning, arbejdsglæde og succes. Læs mere om os her.

For dig som kunde betyder vores værdier, at du får en stabil og loyal sparingspartner. Det betyder også, at vi med ærlighed bestræber os på at forklare, begrunde og rådgive dig på bedste vis.

Rådgivning om alle slags revisionsopgaver

Vi varetager selvfølgelig hele paletten af revisionsopgaver – alt fra løn og bogføring til generationsskifte, udarbejdelse af årsrapport mm. Vi betjener alle størrelser kunder, men er særligt eksperter i små og mellemstore virksomheder, da det er her, vi mener, at vi kan skabe mest værdi. Få de rigtige råd fra vores erfarne registrerede revisorer.

Fakta om skæve regnskaber

Fordelene 
ved et skævt
regnskab

Et skævt regnskab følger ikke kalenderåret med start 1. januar og afslutning 31. december, men kan have regnskabsafslutning på en hvilken som helst dato.

Du behøver ikke at optælle dit varelager 31. december, som for mange er en travl periode
Hvis du har et skattemæssigt overskud, når årsregnskabet skal gøres op, kan du nå at beregne og indbetale den korrekte skat, og dermed undgå renter og besvær

Hvis du kunne tænke dig disse gode vilkår, så tag kontakt til Jakob Wetke Kronborg på direkte tlf. 86 18 61 59, så du kan høre lidt mere om, hvilken forskel vi mener, vi kan gøre for netop din virksomhed.

Skriv til Jacob
Revisorhuset-skæve-regnskaber-jacob