Risskov, Aarhus

Opstart af virksomhed

Sammen skaber vi værdi

Iværksætteri

Der er mange ting, du skal overveje, inden du starter en ny virksomhed, og det kan være næsten umuligt at overskue fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. Vi hjælper med at finde den helt rigtige vej for dig.

OPSTART AF VIRKSOMHED

At blive selvstændig er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt at vende alle aspekter, inden beslutningen tages. Som iværksætter skal du blandt andet tage stilling til, hvad familien, vennerne og måske en nuværende arbejdsgiver vil sige til det. Kan du forvente opbakning – eller måske endda misundelse og jantelov? Begge er reaktioner, du som kommende selvstændig bør være forberedt på.

OVERVEJELSER

Som iværksætter skal du samtidig finde svar på en hel række praktiske spørgsmål. Hvor meget vil jeg satse økonomisk? Skal min ægtefælle være med? Hvilken virksomhedsform skal jeg vælge? Hvordan fremskaffer jeg kapital? Og hvad med løn, forsikring og pension?

Få svar på dine spørgsmål

Du er langt fra den første iværksætter, REVISORHUSET har hjulpet i gang som selvstændig, og vi har derfor god forståelse for, hvilke overvejelser du går med. Vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning for dig og sørger for, at din opstart af egen virksomhed ikke fører til ubehagelige overraskelser. Samtidig udfører vi det praktiske papirarbejde og hjælper dig til at forstå den verden, du som kommende selvstændig træder ind i.

Hos REVISORHUSET kan vi hjælpe dig med følgende

Kompetent og personlig rådgivning omkring iværksætteri
Hjælp til at gennemskue de forskellige muligheder
Hjælp til forretningsplan, budgetter, skat og meget mere
Sikkerhed for at opstarten af din nye virksomhed ikke fører til ubehagelige overraskelser

Ring til Torben på direkte tlf. 86 186 151 for et uforpligtende møde, inden du beslutter dig for eller imod opstart af egen virksomhed. Det er ganske gratis.

Skriv til Torben