Risskov, Aarhus

Om os

Vi bygger på stærke værdier, som er implementeret bredt i organisationen. Vores værdisæt er kvalitet, ærlighed, forventningsafstemning, arbejdsglæde og succes, og vi tager det så alvorligt, at vi har skrevet det på vores vægge, så det er synligt for både kunder og medarbejdere. Det er et kulturbærende og vigtigt fundament for den forsatte udvikling af REVISORHUSET.


Hos REVISORHUSET arbejder vi desuden efter devisen nærhed, engagement og tryghed. Vi laver ikke regnskaber anderledes end vores konkurrenter, og vi har heller ikke opfundet nye måder at lave moms på. Til gengæld har vi et dybere kendskab og en tættere kontakt til vores kunder, og det skaber nærhed og tryghed.

Den nære kontakt og dialog betyder, at vi konstant har fokus på vores kunder og på forhold, som kan have betydning for dem. Bliver vi eksempelvis opmærksomme på en lovændring, der kan berøre en kunde, tager vi straks kontakt og forklarer sagen. Dermed er du som kunde altid sikret det bedste slutresultat – også på bundlinjen.

Jysk grundighed og høj kvalitet

REVISORHUSETs målsætning er på nært hold at rådgive omkring alle aspekter inden for økonomi og administration, regnskaber, revision, skat og indberetning til offentlige myndigheder. Du vil som kunde hos REVISORHUSET altid være tilknyttet en fast medarbejder. Det er nemlig vores erfaring, at det skaber nærhed og større tryghed hos vores kunder.

Vores høje krav til kvalitet betyder, at alle vores rutiner er nøje beskrevet og gennemtestet. Det sikrer personlig service og grundighed samt en høj grad af ensartethed i vores ydelser. I tilfælde af ferie eller sygdom sikrer vi samtidig, at din sag aldrig tabes på gulvet, da vi altid har en anden kontaktperson, der vil kunne håndtere netop din sag.

Mød os her