Risskov, Aarhus

Revision og regnskab

Relationsrevision

Vi tager ikke kun hensyn til regler og lovgivning, men prioriterer også at lære vores kunder godt at kende. Det giver en mere individuel rådgivning, hvor vi lytter til kundernes ønsker og inddrager deres viden og kompetencer.

Har du et skævt regnskabsår, så finder du den rette information under skæve regnskaber.

REVISION OG REGNSKAB

Dansk lovgivning pålægger alle virksomheder at aflægge regnskaber, og hos REVISORHUSET er vi eksperter i at rådgive om og udarbejde regnskaber. Har du brug for hjælp, gennemgår vi dit regnskab i fællesskab og sikrer, at det lever op til den gældende lovgivning.

Vi har et ensartet, højt niveau og udfører altid vores arbejde med stor nøjagtighed og høj kvalitet. På den måde får du som kunde altid opdateret information og kompetent rådgivning.

REVISION MED ÆRLIGHED, NÆRVÆR, ENGAGEMENT OG RESPEKT

Hos REVISORHUSET handler revision ikke kun om lovgivning, fakta og regler – revision handler i særdeleshed også om mennesker. Vi er af den overbevisning, at det bedste resultat kommer af gensidig ærlighed, nærvær, engagement og respekt.

Hos os får du derfor revision, der lever op til vores koncept relationsrevision. Dette betyder, at vi lærer vores kunder at kende og giver en mere individuel rådgivning, hvor vi lytter til kundernes ønsker og inddrager deres kompetencer og specialiteter. Det, mener vi, giver den bedste revision.

Hos REVISORHUSET 
kan vi tilbyde dig 
mere end regnskab

For at kunne opnå et optimalt revisions-forløb, er det nødvendigt, at begge veje parter løbende kommunikerer og forventningsafstemmer, og vi vil altid gerne tale med vores kunder.

Ærlig og kompetent revision, vejledning og rådgivning
Præcise regnskaber
Revisorer, der besidder faglige såvel som menneskelige kompetencer
En garant for, at de regnskabsmæssige forhold overholder lovgivningen
En ekstern sparringspartner, der altid er ajourført med din virksomhed

Kontakt Gert Andersen på direkte tlf. 86 186 157 og hør mere om, hvordan vi med erfaren rådgivning kan udføre revision og regnskaber for netop din virksomhed. 

Skriv til Gert